• darkblurbg
    elektronica

Assemblage

A.I.F. Soldeertechniek assembleert elektronica en elektrotechnische producten van eenvoudige tot complexe. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over productaanpassingen die het produceren efficiënter maken en dus kosten besparend werken. Ook hebben wij erg veel ervaring met harsh environment protection en adviseren wij u graag op dit gebied. Ons doel is het om efficiënt producten te assembleren die betrouwbaar blijven werken en voldoen aan de wensen van onze klanten.

 

Conformal Coaten en Ingieten

 

Elektronische besturingen worden steeds vaker blootgesteld aan externe
omgevingsinvloeden die de besturing kunnen beschadigen. Om er voor
te zorgen dat de besturing gedurende zijn levensduur goed en
betrouwbaar blijf functioneren is het verstandig om deze te beschermen
tegen de externe omgevingsinvloeden middels een conformal coating of
door het geheel in te gieten. Door onze ruime ervaring op dit gebied
kunnen wij u een goed en passend advies gegeven.

 

 

Box building

Box building kan een eenvoudige behuizing zijn met daarin een PCB, maar ook een op maat gemaakte behuizing met sub-assemblages.

A.I.F. Soldeertechniek biedt een hoogwaardige box building service, die complete productoplossingen biedt. Onze ervaren mensen zijn instaat om oplossingen te bieden die voldoen aan uw eisen en wensen.

 

 

Besturingskabels

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om efficiënt elk type kabel te maken. Met onze flexibele kabel knip-stripmachine zijn we in staat volautomatisch en met hoge nauwkeurigheid kabels te knippen en tot drie aders semi te strippen. Alle kabels kunnen worden afgewerkt naar wens met krimpcontacten, connectoren, kabelschoenen, aderhulzen, enz.

 

 

 

Kabelbomen

Met onze moderne machines en apparaten zijn wij in staat om een breed assortiment aan kabelbomen te maken op klantspecificatie. Alle kabelbomen kunnen net als de besturingskabels worden afgewerkt naar wens met krimpcontacten, connectoren, kabelschoenen, aderhulzen, enz. Ook het testen van de kabelboom behoort tot de mogelijkheid.

 

 

 

Paneelbouw

Onze ruime ervaring op het gebied van soldeer-, krimp- en schroef-verbindingen in combinatie met onze kabelproductie stelt ons in staat de meest uiteenlopende panelen samen te stellen. Het gebruik van hoogwaardige componenten is vanzelfsprekend, maar ook het inbouwen van klantspecifieke besturingen is mogelijk.