• darkblurbg
    elektronica

Verschillende bedrijfstakken

Er zijn veel verschillende bedrijfstakken waarin de elektronica en elektrotechnische assemblages de kern van een product vormen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen, de miniaturisatie van elektronica componenten en het groeiende aantal toepassingsgebieden van deze assemblages is de kwaliteit en flexibiliteit van een leverancier essentieel. Als u uw bedrijfstak nog niet op onze website ziet staan neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Industriële elektronica

Industriële elektronica wordt steeds geavanceerder en kenmerkt zich door de grote diversiteit van toepassingen. De betrouwbaarheid en functionaliteit van deze systemen is van groot belang voor de moderne industriële aandrijving, automatisering- en meet-systemen. De kosten van het uitvallen van deze systemen zijn vaak erg hoog en daarom wilt u natuurlijk een EMS supplier (Electronics Manufacturing Services) die dit risico tot een minimum weet te beperken.

Wij werken samen met toonaangevende leveranciers om u als OEM (Original Equipment Manufacturers) een betrouwbaar product te leveren dat voldoet aan de wensen en eisen.

 

LED Verlichting

Led verlichting wordt tegenwoordig voor bijna alle verlichtingstoepassingen gebruik. De lichtopbrengst en de betrouwbaarheid op langer termijn spelen in dit segment een belangrijke rol als het gaat om de merkwaarde. Als producent van verlichting wilt u de licht opbrengt gedurende de levensduur natuurlijk zo constant mogelijk en de MTBF (Mean Time Between Failure) tot het maximum verhogen om onderscheiden te zijn in de markt en om uw merkwaarde te verhogen.

In de loop der jaren hebben wij de nodige ervaring opgedaan met LED verlichting en hebben wij geleerd waar je op moet letten als het gaat om warmte ontwikkelingen en het goed beschermen van verlichting.

 

Maritieme sector

Elektronische systemen die in de maritieme sector gebruikt worden, worden bloot gesteld aan mechanische trillingen en omgevingsinvloeden zoals zoute zeelucht, olie en brandstof dampen. Naast betrouwbare verbinden in deze systemen is het ook erg belangrijk dat deze systemen goed beschermt zijn tegen omgevingsinvloeden.

Graag delen wij onze ervaringen en adviseren u om uw product zo betrouwbaar te maken.

 

Medische sector 

Bij de assemblage van medische producten moet er gelet worden op het kleinste detail. Het vastleggen van alle procesvariabelen is dan cruciaal voor de reproduceerbaarheid van het product.

Door onze nauwkeurige manier van werken leggen wij het kleinste detail vast om zo een constante kwaliteit te kunnen leveren over de jaren.